0 de 58 lliçons completades (0%)
Sortida del curs
Alimentació Sostenible

La Covid-19: Un revulsiu en l’acceleració digital

Això és una vista prèvia de la lliçó
Registra’t o inicia sessió per cursar aquesta lliçó.

El plantejament que ens fèiem era pensar com la digitalització ha impactat en la cadena alimentària i s’ha convertit en un canal essencial, sobretot en una situació com la COVID-19. Més enllà, pensàvem en la manera com l’àmbit agroecològic està preparat per digitalitzar-se. Aquest és el punt de partida. 

 En aquesta sessió comptem amb les companyes de Pam a Pam, de Prodeca, de Katuma, per tal que ens presentin els reptes amb què s’han trobat. 

  •  Anna Fernandez, coordinadora de Pam a Pam: ens explicarà projectes com Einateca o Abastimen Agroecològic
  • Gemma Moliner, Prodeca (Generalitat) promoure el sector alimentari català
  • Eugeni Chafer, Katuma 

Vols fer algun comentari sobre aquesta sessió?
Has trobat alguna cosa a faltar? Què t’ha semblat? Ens vols fer arribar un comentari?